Kermisprogramma

Programma_kermis

Vrijdag 22 april 13:00 uur – 15:00 uur: Seniorenmiddag
(gratis kermismiddag voor senioren)

Dit jaar beginnen we op vrijdagmiddag 22 april om 13:00 uur met de Seniorenmiddag. Alle mensen boven de 65 jaar mogen gratis in de kermis-attracties en krijgen heerlijke oliebollen (kinderen en/of kleinkinderen en iedereen is welkom maar zij moeten wel betalen). Er wordt nog te weinig gedaan voor de ouderen in onze maatschappij. Wij vinden het samenzijn voor de senioren juist van groot belang. Zij hebben onze maatschappij opgebouwd. En er zijn maar weinig evenementen die op hen gericht zijn. Koningsdag Woerden is er voor iedereen. Dus daarom bedachten wij dit!

De snelle attracties zullen allemaal langzamer gaan speciaal voor de senioren. Hoe lang is het geleden dat u in de botsauto’s heeft gezeten of in de zweefmolen en mocht u het echt durven in de spectaculaire No-Limit! (deze middag is alleen gratis voor senioren, ieder ander moet wel netjes een kaartje kopen) hou rekening er mee dat alle snelle attracties echt langzamer gaan! Deze middag is speciaal voor de senioren inwoners van de gemeente Woerden. En wordt u aangeboden door alle kermis exploitanten , Kermis4you en Koningsdag Woerden.

Vrijdag 22 april 19:30 uur:
BOBBI EDEN (meet en greet)

Vrijdagavond zal Bobby Eden de kermis officieel openen! Daarna kan iedereen met haar een meet en greet hebben en zullen er foto’s gemaakt worden. Iedereen kent Bobbi natuurlijk wel. Zij is bekend van het fameuze Rtl-4 programma. Deze ster komt met veel plezier naar Woerden!

Zaterdag 23 april 19:30 uur:
DAVE ROELVINK (meet en greet)

Op zaterdagavond zal om 19:30 uur Dave Roelvink een bezoek brengen aan de kermis. Alle meiden kunnen dan samen met hem op de foto’s of hij maakt een geweldige suikerspin voor jou! En verkoopt jou een zakje oliebollen. Of wellicht mag je samen met Dave in de Spin of de Zweefmolen…

Zondag 24 april 10.30 uur:
De kerkviering in de Botsauto’s

Vorig jaar is er een nieuwe traditie geboren in Woerden. Zondagmorgen om 10:30 uur zal er in de botsauto’s wederom een kerkviering zijn. Kerkmis en kermis horen van oudsher bij elkaar. Als er een kerk geopend werd was daar eerst kermis bij. De viering wordt gedaan door de aalmoezenier van de kermis Bernhard van Welzeness, samen met Pastor Huub Spaan van de Pax Christi parochie. Tijdens de viering zullen Marcel Fokker en Jan Kanis zingen samen met het kerkkoor Jubilate Deo. De kerkmis zal een open karakter hebben iedereen is welkom. Na de viering zal de Kermis open gaan.

Zondag 24 april 13:00 uur:
Grote familie kortingsdag en meet & greet BUURMAN & BUURMAN

Zondagmiddag is er een speciale familie kortingsdag met Buurman en Buurman. Alle attracties hebben een speciale grote korting zodat het extra voordelig is. Je hebt geen extra kermisbonnen nodig om korting te krijgen! En buurman en Buurman komen voor de kids. Zij willen met alle kinderen op de foto! AJETO

Maandag 25 april 13:30 uur:
DE SPROOKJESBOOM van de Efteling

Maandagmiddag hebben we iets speciaal gedaan om dat het meivakantie is! Speciaal uit de Efteling komen een aantal figuren uit de sprookjesbos naar Woerden. We weten alleen nog niet wie. Dit omdat het super druk is in het sprookjesbos. Het kan dus Roodkapje zijn en de wolf of mischien wel de Fakir of de heks…. Of kleinduimpje…

Maandagavond 25 april 19:30 uur:
De Woerdense Schietkampioenschappen (schietsalon Dorenberg)

Maandagavond zal voor het eerst de Woerdense open schietkampioenschappen plaatsvinden. Wat we gaan doen; Puntenschieten. Je schiet 3 max in totaal 3 keer. Degene die de meeste punten schiet heeft gewonnen. Als er mensen zijn die dan een even aantal punten hebben, schieten zij direct tegen elkaar totdat er een winnaar overblijft. Die man of vrouw mag zich Woerdens Schietkampioen noemen en krijgt een grote troffee mee naar huis! Plus natuurlijk een mooie prijs van de schiettent. Deelname aan de wedstrijd is gratis!! Iedereen mag meedoen! Wij zijn zeer benieuwd wie er Kampioen van Woerden gaat worden.

Op de facebookpagina van Koningsdag Woerden zullen ook nog een speciale acties plaatsvinden!

Koningsdag Woerden, Kermis for you en alle exploitanten wensen iedereen heel veel plezier met 6 dagen lang kermis in Woerden.

De Kermis organisatie is in handen van Kermis4you