PROGRAMMA

PROGRAMMA KONINGSDAG 2018 IN WOERDEN*

OCHTEND
09.00 UUR Start Vrijmarkt (tot ong. 16.00 uur)
09.30 UUR Start Kermis op het Exercitieveld
10.30 UUR Excelsior speelt bij Weddesteijn
10.45 UUR Harmonie De Vriendschap speelt bij ‘t Oude Landt
11.30 UUR Excelsior en De Vriendschap vertrekken naar Kerkplein
11.30 UUR Popvoices op podium Kerkplein
12.00 UUR Start Aubade met Wilhelmus
12.30 UUR Afsluiting Aubade
13.00 UUR Start middagprogramma, zie hieronder

MIDDAG
PODIUM EL REY & BROODJE MIDAS / RIJNSTRAAT

Vanaf 12.30 uur –  Amigos Latinos
Amigos Latinos brengt een wervelende en passievolle set van de grootste latin hits. Dit betekent een flinke vleug Latijns-Amerikaanse passie waarbij stilstaan onmogelijk is. Salsa, Merenguie, bachata en latinpop komt allemaal voorbij. De bandleden zijn afkomstig uit Colombia, Cuba en de Dominicaanse Republiek en hebben een van hun muzikale hoogtepunt beleefd als sessiemuzikanten voor de Europese tour van de Buena Vista Social Club. Het dak zal dus figuurlijk van de Rijnstraat af gaan en kom dit feest meebeleven. De Rijnstraat Spettert! Ook met Koningsdag.

PODIUM ONZE VRIENDEN / HOEK KERKSTRAAT – HAVENSTRAAT
13.00 – 17.00 uur – DRIVE
DRIVE is een (grotendeels) Alphense band die in de loop der jaren al vele podia in de regio heeft mogen bestormen. Deze mannen spelen lekkere stevige rockcovers van vroeger en nu. Een kleine greep uit het repertoire: Triggerfinger, The Cult, The Black Crowes, Herman Brood, Danko Jones, Golden Earring, Blackberry Smoke. DRIVE bestaat uit zanger/gitarist Tony Schuurman, gitarist Kobus van der Zwaal en de ritmesectie wordt gevormd door drummer Joppe Nederveld en bassist Stefan van der Aar.

PODIUM DRINKERIJ ‘T BIERHUYS / OUDHEUSDENSTRAAT 
15.00 – 18.00 uur – CORAZON LATINO
Dit trio speelt speelt zeer afwisselende en bruisende muziek uit Mexico, Cuba, Colombia, Brazilië en Spanje; om lekker op te dansen of gewoon bij weg te dromen. Wedden dat de voetjes van de vloer gaan?

PODIUM KERKPLEIN
12.00 uur – AUBADE
13.00 – 20.00 uur – PROGRAMMA KERKPLEIN
Divcerse artiesten, o.a. Marco Mark, Pop Voices, Musical Sing a long, SESSION Partyband, Feestzanger Michiel Ruijter, Maan… Presentatie: Maarten Tuit.

POP VOICES
Dit Woerdense koor zingt verschillende popsongs uit de jaren 60/70 tot heden. Denk hierbij aan songs van de Beatles, Maroon 5, Krezip, Melee, Robbie Williams en vele anderen waardoor de variatie niet ontbreekt en het voor iedereen elke repetitie weer een muzikale belevenis is in een gezellige en gemoedelijke sfeer.

MICHIEL RUIJTER
Michiel Ruijter ( 6 november 1982 ) is geboren en getogen in Harmelen. Al op jonge leeftijd ontdekte hij dat hij een grote voorliefde had voor Nederlandstalige muziek. Steeds vaker werd hij gevraagd om op feestjes ‘even een stukje te zingen’. Zijn kwaliteit om van ieder optreden een feestje te maken, viel toen al op. In 2008 begon hij steeds vaker voor publiek op te treden en werd het ‘even een stukje zingen’ steeds professioneler. Op Koningsdag op het Kerkplein!

SESSION
De show van coverband SESSION zit boordevol interactie, de hele show is er namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van het optreden – echt een beleving! We laten je meezingen, meefeesten en meedansen, op elk evenement. De show van SESSION blijkt altijd een succes, elke keer weer.

MAAN
Eigenlijk dacht ze een tussenjaar te nemen en ‘eens te kijken hoe het ging met muziek maken’. Inmiddels weet heel Nederland hoe dat afliep: op 18-jarige leeftijd pakte Maan de winst bij The Voice Of Holland en werd een landelijk idool.

MARCO MARK
Moeten we deze man nog aan u voorstellen? Nee toch? Marco Mark is geen nieuw gezicht meer in het Nederlandse genre maar gaat voor de top!

*Programma onder voorbehoud, er kunnen misschien nog wat tijden wijzigen.