SPELREGELS VRIJMARKT

RESERVEER HIER JE GRONDPLEK (vanaf zaterdag 31 maart 10.00 uur)

Grondplaatsen
Dit jaar zal de vrijmarkt plaatsvinden op de volgende locaties: Havenstraat, Haven, Emmakade (zie plattegrond). Vanaf zaterdag 31 maart 10.00 uur heeft u de mogelijkheid om via de website een plekje te reserveren. Wees er snel bij, want vol = vol. In eerste instantie is er één reservering per e-mailadres/ huishouden mogelijk. Dit geeft zo veel mogelijk enthousiasten de mogelijkheid om deel te nemen aan dit evenement. U kunt uw voorkeur aangeven voor een plek maar de organisatie wijst uiteindelijk de definitieve plek aan. Wij houden uiteraard zoveel mogelijk rekening met de voorkeur die door u aangegeven wordt.
Heeft u een reservering gemaakt en ziet u toch af van deelname, meld dit dan zo spoedig mogelijk bij de organisatie vrijmarkt@koningsdagwoerden.nl, zodat we deze plaats(en) weer vrij kunnen geven.

NIEUW! Kids 2 the MAX!
Dit jaar wordt er voor kinderen die het leuk vinden om op een creatieve manier een centje te verdienen speciale grondplekken vrijgehouden. De inschrijving hiervoor start al op: zaterdag 31 maart 2018 en er zijn 40 plekken voor vrijgemaakt. Dus……ben jij die dancing king of -queen in de dop met de allercoolse dansmoves? Sta je te popelen om Woerdenaren een metamorfose te geven met je make-up doos? Wil jij heel Woerden laten horen dat jij de nieuwe Voice Kids winnaar wordt?  Of heb je misschien een droom om net zo’n goede illusionist als Victor Mids te worden, Enzo Knol op te volgen als nieuwe vlogger of heb je ‘Heel Holland Bakt ambities?
Alles kan en niks is te gek, dus wees er snel bij en zorg dat je een van de 40 plekjes bemachtigt om je talent te laten zien! Inschrijven kan hier.

Net als voorgaande jaren is Stichting Koningsdag Woerden verantwoordelijk voor de routing en veiligheid. Dit is de reden dat er een vaste indeling wordt aangehouden voor de vrijmarkt. Wij rekenen hierbij op uw begrip en medewerking.

Kramenmarkt
Ondernemers/commerciële partijen/Stichtingen/Goede Doelen,
De Rijnstraat, Voorstraat, Kruisstraat en Kerkstraat zijn beschikbaar voor de kramenmarkt. Ook dit jaar zullen door Koningsdag ca. 125 kramen worden geplaatst. Deze kramen kosten 47,50 per stuk. Bent u als ondernemer/commerciële partij geïnteresseerd in een (kraam)plaats, meld u zich dan aan vóór 18 maart via deze link
Voor Stichtingen en Goede Doelen is er vanzelfsprekend ook ruimte om deel te nemen aan de kramenmarkt. Neemt u hiervoor contact op via vrijmarkt@koningsdagwoerden.nl .

Particulieren
De kraamplaatsen die niet worden bezet door ondernemers, zullen beschikbaar worden gesteld aan particulieren. Deze kosten 47,50 per kraam. Aanmelden voor een particuliere kraam kan vanaf maandag 19 maart, 10.00 uur via deze link >