VRIJMARKT PLEK RESERVEREN

Helaas is Koningsdag 2020 afgelast, lees hier ons officiële bericht.

VOOR WIE?

Wil je zelf of met je kinderen op de vrijmarkt staan dan kan je hier een plek reserveren. Er zijn twee soorten plekken: grondplekken en kraamplekken. De grondplekken zijn uitsluitend bedoeld voor particulieren. De kraamplekken kunnen door zowel particulieren als ondernemers gereserveerd worden.

TICKETSYSTEEM


Voor het reserveren van een plek werken wij met een ticketsysteem. Dat betekent dat je voor zowel een grond- als kraamplek een online ticket kan boeken. Een grondplek is gratis en alleen voor particuliere verkoop. Een kraamplek kun je, zowel als particulier of als ondernemer,  reserveren. Zorg ervoor dat je je ticket op de dag zelf bij je hebt. (in print of digitaal). De organisatie van de Vrijmarkt kan hier mogelijk naar vragen…

KRAAMPLEKKEN


Vanaf 15 maart t/m 6 april kun je als particulier een kraam huren. De kosten bedragen € 27,50 inclusief btw per kraam. Natuurlijk kun je een kraam delen met een vriend of vriendin. Je kunt hier een kraam reserveren. Via deze link kun je gelijk zien hoeveel kramen er nog beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want vol = vol!

GRONDPLEKKEN

Je kunt VANAF 5 APRIL (10.00 UUR) een grondplek reserveren op de volgende plekken:
  • Pleintje Voorstraat – Rijnstraat (Oude Hema)
  • Havenstraat
  • Plein voor de bibliotheek
  • De Haven
  • Emmakade
De plekken zijn genummerd. Om te zien welke plek zich waar bevindt kun je op de plattegrond kijken. Heb je via de plattegrond een plek gevonden die je wilt reserveren klik dan op het corresponderende nummer in de Eventbright ticket omgeving.  Reserveer hier je grondplek vrijmarkt tickets

VRIJMARKT BUITEN HET CENTRUM

Naast de vrijmarkt zijn er in het centrum veel andere activiteiten gepland voor jong en oud. Vanwege routing en veiligheid kunnen mensen niet buiten de beschikbare plekken spullen verkopen. In het geval van een calamiteit moet het centrum bereikbaar zijn voor hulpdiensten. Particulieren die buiten de beschikbare plekken plaatsnemen worden onmiddellijk door organisatie, beveiliging of politie verzocht te vertrekken. Buiten de binnenstad is iedereen vrij om spulletjes op een kleedje te verkopen.

SPELREGELS GROND- EN KRAAMPLEKKEN
  • De reservering betreft een voorkeurplaats. De organisatie wijst uiteindelijk de definitieve plek toe.
  • Voor zowel een grondplek als een kraamplek ontvang je een bevestiging met een ticket. Dit ticket is tevens je bewijs van reservering. Zorg ervoor dat je het ticket tijdens de Vrijmarkt bij je hebt (in print of digitaal). De organisatie kan hier mogelijk naar vragen.
  • Op reserveringen van particulieren via de mail wordt niet ingegaan. Een plek reserveren kan uitsluitend op deze pagina vanaf 5 april om 10.00 uur.