WORD SPONSOR / DONATEUR

Koningsdag Woerden is op zoek naar sponsoren en vrienden om van deze dag, net als in voorgaande jaren, een hele bijzondere en geslaagde dag voor iedereen te maken.

Draagt u ons een warm hart toe, wordt dan donateur of sponsor van deze mooie dag. Aanmelding kan via onderstaand formulier. Wij verzoeken u ook het betreffende bedrag over te maken naar onze rekening NL08 RABO 0143666126.

Koningsdag Woerden hanteert 3 basis-sponsorpakketten:

GOUDEN PARTNER / Hoofdsponsor
Uw logo extra groot op driehoeksborden langs de weg , uw logo extra groot op het scherm op het Kerkplein, Een eigen bericht op de Koningsdag Woerden facebook pagina, Uw logo extra groot in een spread in Ondernamen Woerden en in de  Woerdense Courant, uw slogan / boodschap op het grote scherm.

ZILVEREN PARTNER / Sub-sponsor
Uw logo op driehoeksborden langs de weg, uw logo in een spread in Ondernamen Woerden en rondom het programma in Woerdense Courant, uw logo op het grote scherm op het Kerkplein, vermelding op Facebook, uw slogan / boodschap op het grote scherm

BRONZEN PARTNER / Sponsor
Uw bedrijfsnaam regelmatig op het scherm i.c.m. andere sponsoren, uw logo op de achterzijde van de Koningsdag bijlage in de Woerdense Courant, uw logo op de Koningsdag woerden website, uw logo op onze Facebook pagina.

Ja, ik draag Koningsdag Woerden een warm hart toe en word graag:

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Uw email (verplicht)

Gewenst sponsorbedrag en evt. toelichting