Programma

VRIJMARKT

Uiteraard is er in de hele binnenstad weer de gezellige vrijmarkt. Deze begint voor het publiek om 7.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.  je vindt alle informatie hierover op onze pagina vrijmarkt

KERKPLEIN
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving komt er toch een groot podium en dito feestje op Koningsnacht en Koningsdag op het Kerkplein in Woerden. 

De Stichting Woerden Bruist! (horeca-collectief bestaande uit Bij Petrus, Breuren, Pompier, Van Rossum, Winebar & Bites) hebben de koppen bij elkaar gestoken om met een groot 2-daags feestje de corona tijd definitief achter ons te laten. Er komt dus wél een groot podium voor de Petruskerk!
 
De avond voor Koningsdag, Koningsnacht, zal vanaf 20:00 uur de Kamerikse Party DJ Marco ervoor zorgen dat er weer een ouderwets gezellig feestje op het Kerkplein komt. Gastoptreden is er die avond van volkszanger Michiel Ruijter uit Harmelen.
 
Op Koningsdag zijn er vanaf 11:30 de traditionele aubade en Wilhelmus. Daarna zal het Kerkplein rond 14:00 omgetoverd worden tot een groot kinderspeelpaleis met springkussens. 
 
Het podium op het plein wordt tussen 14:00 en 20:00 gevuld met ‘At your Service Showband’. Zij komen met een 8-koppige partyband met 2 vocalisten, 2 blazers en een ritmesectie. Ze spelen de grootste hits in hoog tempo, dus dansen en meezingen gegarandeerd! Het Woerdense DJ-duo Sander & Bas van Rooijen zorgen voor de muzikale omlijsting.
 
WESTDAMPARK
In het Westdampark kun je terecht voor stevige rock. Van 12.00 – 19.00 uur staat daar een rockpodium met Rattlesnake Shake en Max Skavelaar!
 
DRINKERIJ ‘T BIERHUYS
In het speciaalbier café aan de Van Oudheusdenstraat staat (bijna) traditioneel met Koningsnacht vanaf 21.30 uur de feestcoverband BOB op het podium. Op Koningsdag kun je vanaf 15.00 uur genieten van semi-akoestisch trio Café Bellevue!
 
CAFÉ ONZE VRIENDEN
Bij Café Onze Vrienden is op Koningsdag van 14.30 uur tot 19:30 uur DJ Ard op hun terras om te zorgen voor een feestelijke sfeer op de hoek Kerkstraat / Havenstraat.
 
KERMIS
Op het Exercitieveld staat weer als vanouds van 23 t/m 27 april de kermis. Met in het programma de volgende bijzonderheden:
 
ZONDAG 24 APRIL 11.00 U – KERKMIS
ZONDAG 24 APRIL 15.00 U – PAW PATROL
MAANDAG 25 APRIL – MEGA KORTINGSDAG
DINSDAG 26 APRIL 15.00 U – BRANDWEERMAN SAM
 
Kortom, Koningsdag wordt weer een feestje om weer naar uit te kijken!