VRIJMARKT

vrijmarkt

Helaas is Koningsdag 2020 afgelast, lees hier ons officiële bericht.

 

Inmiddels hebben alle mensen met een kraampje of grondplek als het goed is informatie in hun mail ontvangen, maar bij deze nog even kort de spelregels voor de vrijmarkt:

Opbouwen tussen 06.00 en 07.00 uur
(Iets later mag natuurlijk, maar dan zonder auto)

Na 07.00 uur GEEN AUTO’S meer in het Vrijmarkt gebied

Vanaf 18.00 uur zijn er weer auto’s toegestaan (onder voorbehoud)
(Eerder opruimen mag natuurlijk, maar dan zonder auto)

Iedereen goede zaken en een mooie dag gewenst!

Kramenmarkt op Koningsdag – 27 april 2020
Wilt u ook dit jaar weer met een kraam op de kramenmarkt staan of bent u dit jaar open en wilt u liever geen kraam voor uw deur? Vanaf nu is de inschrijving gestart en kunt u uw wensen aangeven.

Hoe werkt het?
U kunt vanaf dit jaar via een ticketsysteem een kraam reserveren voor de kramenmarkt. Als ondernemer heeft u voorrang op een kraam. Periode van inschrijven: t/m 15 maart 2020. Indien u een kraam wilt huren kunt u dat doen door hier te klikken. U kunt aangeven of u een kraam wilt in de Rijnstraat, Voorstraat, Kruisstraat of Kerkstraat. De kraamplaatsen die niet worden bezet vóór 15 maart 2020, zullen vanaf maandag 15 maart 2020 beschikbaar worden gesteld aan particulieren. Het is dan niet meer mogelijk om hier nog aanspraak op te maken.

Wat is een ticket?
U reserveert een kraam op de vrijmarkt door een ticket te kopen voor € 40,- incl btw. U ontvangt uw digitale ticket na betaling direct via e-mail. Het ticket is tevens uw bewijs van inschrijving en kan (mogelijk) worden gescand tijdens de dag zelf. Zorgt u er dus voor het ticket (digitaal of print) bij u te hebben op koningsdag.

Kraam particulieren?
Vanaf 15 maart worden de niet-verkochte kramen vrijgegeven voor particuliere verkoop. De kosten voor een kraam voor particulieren bedraagt €27,50. De toewijzing van een kraam gebeurt door de organisatie van de vrijmarkt. U ontvangt hier per e-mail bericht over. U kunt t/m 6 april een kraam huren door hier te klikken.

Open op koningdag en wilt u geen kraam?
Bent u op Koningsdag open maar wilt u geen kraam voor uw deur? Geef dit dan uiterlijk 15 maart 2020 aan door dit formulier in te vullen.

Kosten, stroom en schoonmaak
De kosten voor een kraam zijn incl btw en servicekosten en exclusief stroom en schoonmaak. We stellen het op prijs als u uw kraam weer netjes achterlaat.