VRIJMARKT

vrijmarkt

Kramenmarkt op Koningsdag – 27 april 2018
Wilt u ook dit jaar weer met een kraam op de kramenmarkt staan of bent u dit jaar open en wilt u liever geen kraam voor uw deur? Vanaf nu is de inschrijving gestart en kunt u uw wensen aangeven.

Hoe werkt het?
U kunt vanaf dit jaar via een ticketsysteem een kraam reserveren voor de kramenmarkt. Als ondernemer heeft u voorrang op een kraam. Periode van inschrijven: donderdag 8 maart t/m 18 maart 2018. Indien u een kraam wilt huren kunt u dat doen door hier te klikken. U kunt aangeven of u een kraam wilt in de Rijnstraat, Voorstraat, Kruisstraat of Kerkstraat. De kraamplaatsen die niet worden bezet vóór 18 maart 2018, zullen vanaf 19 maart 2018 beschikbaar worden gesteld aan particulieren. Het is dan niet meer mogelijk om hier nog aanspraak op te maken.

Wat is een ticket?
U reserveert een kraam op de vrijmarkt door een ticket te kopen voor € 47,50 incl btw. U ontvangt uw digitale ticket na betaling direct via e-mail. Het ticket is tevens uw bewijs van inschrijving en kan (mogelijk) worden gescand tijdens de dag zelf. Zorgt u er dus voor het ticket (digitaal of print) bij u te hebben op koningsdag.

Kraam particulieren?
De inschrijving voor ondernemers vindt plaats van donderdag 8 maart t/m 18 maart 2018. Vanaf 18 maart worden de niet-verkochte kramen vrijgegeven voor particuliere verkoop. De kosten voor een kraam zijn € 47,50 incl btw. De toewijzing van een kraam gebeurt door de organisatie van de vrijmarkt. U ontvangt hier per e-mail bericht over. U kunt een kraam huren door hier te klikken.

Open op koningdag en wilt u geen kraam?
Bent u op Koningsdag open maar wilt u geen kraam voor uw deur? Geef dit dan uiterlijk 18 maart 2018 aan door dit formulier in te vullen.

Kosten, stroom en schoonmaak
De kosten voor een kraam bedragen € 47,50 incl btw en servicekosten en exclusief stroom en schoonmaak. We stellen het op prijs als u uw kraam weer netjes achterlaat.